Black Frame Meyer Burger 375Wp glas-glas

 200,83 excl. BTW

  • 375Wp
  • Zwart frame, glas-glas
  • Heterojunctie PV-module
  • 30 jaar product- en lineaire vermogensgarantie
  • 1767 x 1041 x 35mm
Artikelnummer: 10301296 Categorie:

Beschrijving

Black Frame Meyer Burger 375Wp glas-glas zonnepaneel

Het Black Frame Meyer Burger 375Wp glas-glas zonnepaneel is een glas-glas-module. Glas-glas houdt in dat beide de voorzijde en achterzijde van het paneel van glas zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de panelen minder snel aangetast worden door weeromstandigheden.  Dit product is dan ook ideaal voor de eindklant die het allerbeste wil. Nóg langere productgarantie en nóg langere vermogensgarantie. Waar de Meyer Burger White- en Black-modules 25 jaar bieden, biedt de Glass een product- en vermogensgarantie van 30 jaar!

Bifacial

Het Meyer Burger 375Wp glas-glas zonnepaneel biedt de bifacial-functionaliteit. Dit houdt in dat het zonlicht wat via de achterzijde naar de paneel kaatst, ook wordt meegenomen door het paneel. Ideaal voor projecten waar veel zonlicht weerkaatst, zoals water en witte daken!

Heterojunction technologie

In een heterojunctie (hjt) cel wordt gebruik gemaakt van twee verschillende materialen: kristallijn én amorf silicium. De cellen worden daarna door Meyer Burgers SmartWire Connection technologie aan elkaar verbonden (elektrisch) met dunne koperen draden aan beide zijden van de cel. Dit vervangt de traditionele busbars. Hierdoor behalen deze panelen een hogere opbrengst dan panelen met de traditionele PERC technologie.

Downloads datasheets

Onderstaand vindt u de gegevensbladen van de zonnepanelen.

Afmetingen

Onderstaand vindt u de afmetingen van de zonnepanelen.

Extra informatie

Gewicht31 kg
Afmetingen176,7 × 104,1 × 3,5 cm