Blubase Connect landscape 2×5 panelen

Vanaf:  631,25 excl BTW

De basis materiaallijst voor deze Blubase montageset voor 2×5 panelen Zuid is onderaan de pagina te vinden. De set kan aangevuld worden met de volgende opties:

Artikelnummer: ZS-BLU-Z-LS-2-5 Categorieën: ,

Beschrijving

Zonnepanelen plaatsen op een plat dak

Het achtergrondartikel Zo doe je dat: Zonnepanelen zelf plaatsen plat dak geeft tips and extra informatie over het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak.

Blubase Connect landscape montageset voor 2×5 panelen

Blubase Connect is het meest eenvoudig te plaatsen montagesysteem voor platte daken. Dat betekent dat u met slechts enkele onderdelen in een handomdraai deze Blubase Connect landscape montageset voor 2×5 panelen opbouwt. In vergelijking met andere montagesystemen bent u daarom sneller klaar.

Afhankelijk van de breedte van het zonnepaneel zijn kortere of langere achterplaten en ballastbakken benodigd. Met behulp van de tabellen op deze pagina kiest u eenvoudig de juiste maat.

Kijk voor de afmetingen van het complete systeem in de projectplannen hieronder. Deze projectplannen zijn gemaakt voor een standaardpaneel van 1722 mm x 1134 mm. Bij gebruik van zonnepanelen met een andere maat verandert de maat van het montagesysteem mee. De benodigde ballast staat ook vermeld in het projectplan.

Zijplaten zijn optioneel en kunnen hieronder eenvoudig worden toegevoegd aan de bestelling. Het plaatsen van zijplaten geeft het systeem en professionelere uitstraling en verlaagt de windbelasting op de zonnepanelen.

Via de handige geleiders werk je alle kabels snel en veilig weg en een optimizer klik je rechtop vast in de kunststof voet. Maak bovendien van de (eind)klem simpel een tussenklem door de twee kunststof weerhaakdelen naar binnen te drukken.

Hoe gaat u om met de schaduw van de rijen zonnepanelen in dit montagesysteem? Lees er alles over in het artikel Maximaliseer de opbrengst van je zonnepanelen in de schaduw.

Deze Blubase Connect Zuid landscape 2×5 panelen basisset bevat:
– 12x basiselement
– 24x universele easyklem
– 17x beplatingsschroef
– 2x aardingsklem
– 10x achterplaat
– 6x ballastbak
– 6x koppelstuk

Geschikt voor paneellengtes van 1667mm tot en met 2189mm.

Het Blubase Connect montagesysteem is tevens beschikbaar in een Oost-West opstelling.

Tot slot wordt dit montagesysteem geleverd zonder ballast. Zolang de ballast stevig op zijn plaats blijft liggen, maakt het niet uit wat er gebruikt wordt. Dat kunnen stoeptegels, grindtegels, stoeprandbanjes, grind of iets anders zijn.

Downloads datasheets

Onderstaand vindt u de gegevensbladen van de Blubase montageset.

Downloads projectplannen

Onderstaand vindt u de projectplannen voor Blubase connect zuid landscape.

Extra informatie

Gewicht350 kg
Afmetingen185 cm