Blubase Connect landscape 5×7 panelen

Vanaf:  2.773,50 excl BTW

De basis materiaallijst voor deze Blubase montageset voor 5×7 panelen Zuid is onderaan de pagina te vinden. De set kan aangevuld worden met de volgende opties:

Artikelnummer: ZS-BLU-Z-LS-5-7 Categorieën: ,

Beschrijving

Blubase Connect landscape montageset voor 5×7 panelen

Blubase Connect is het meest eenvoudig te plaatsen montagesysteem voor platte daken. Dat betekent dat u met slechts enkele onderdelen in een handomdraai deze Blubase Connect landscape montageset voor 5×7 panelen opbouwt. In vergelijking met andere montagesystemen bent u daarom sneller klaar.

Afhankelijk van de breedte van het zonnepaneel zijn kortere of langere achterplaten en ballastbakken benodigd. Met behulp van de tabellen op deze pagina kiest u eenvoudig de juiste maat.

Kijk voor de afmetingen van het complete systeem in de projectplannen hieronder. Deze projectplannen zijn gemaakt voor een standaardpaneel van 1722 mm x 1134 mm. Bij gebruik van zonnepanelen met een andere maat verandert de maat van het montagesysteem mee. De benodigde ballast staat ook vermeld in het projectplan.

Zijplaten zijn optioneel en kunnen hieronder eenvoudig worden toegevoegd aan de bestelling. Het plaatsen van zijplaten geeft het systeem en professionelere uitstraling en verlaagt de windbelasting op de zonnepanelen.

Via de handige geleiders werk je alle kabels snel en veilig weg en een optimizer klik je rechtop vast in de kunststof voet. Maak bovendien van de (eind)klem simpel een tussenklem door de twee kunststof weerhaakdelen naar binnen te drukken.

Hoe gaat u om met de schaduw van de rijen zonnepanelen in dit montagesysteem? Lees er alles over in het artikel Maximaliseer de opbrengst van je zonnepanelen in de schaduw.

Deze Blubase Connect Zuid landscape 5×7 panelen basisset bevat:
– 40x basiselement
– 80x universele easyklem
– 51x beplatingsschroef
– 5x aardingsklem
– 35x achterplaat
– 12x ballastbak
– 32x koppelstuk

Geschikt voor paneellengtes tot en met 2189mm.
Kijk voor de afmetingen in de projectplannen hieronder.
Wordt geleverd zonder ballast.

Downloads datasheets

Onderstaand vindt u de gegevensbladen van de Blubase montageset.

Downloads projectplannen

Onderstaand vindt u de projectplannen voor Blubase connect zuid landscape.

Extra informatie

Gewicht 350 kg
Afmetingen 185 cm