Enphase IQ Battery 10T

 7.858,00 incl. BTW

De Enphase IQ Battery 10T is onderdeel van de nieuwste generatie Enphase batterijen. De batterij bestaat uit drie 3T basiseenheden, wat optelt tot een totale bruikbare opslagcapaciteit van 10,5 kWh. De IQ Battery 10T bevat twaalf geïntegreerde IQ8X micro-omvormers met een totaalvermogen van 3,84 kW. Door de geïntegreerde micro-omvormers zijn er geen hybride omvormers of extra opslagomvormers nodig.

Artikelnummer: IQ-10T-1P-INT Categorie:

Beschrijving

Enphase IQ Battery 10T

De Enphase IQ Battery 10T is onderdeel van de nieuwste generatie Enphase batterijen. De batterij bestaat uit drie 3T basiseenheden, wat optelt tot een totale bruikbare opslagcapaciteit van 10,5 kWh. De IQ Battery 10T bevat twaalf geïntegreerde IQ8X micro-omvormers met een totaalvermogen van 3,84 kW. Door de geïntegreerde micro-omvormers zijn er geen hybride omvormers of extra opslagomvormers nodig.

Deze set bevat verder een cover kit met behuizing, een wandmontagebeugel en een interconnectkabel voor bedrading tussen batterijen.

Wat je naast de accu nodig hebt voor een werkend batterijsysteem:

Ook dien je een certificering te halen via de Enphase University. Deze kun je behalen met de online training. De certificering is noodzakelijk voor het installeren van de IQ batterijen.

Enphase Enlighten

De Enphase IQ battery wordt beheerd met de Enphase Enlighten app of de MyEnlighten-webtoepassing. Met deze app kan de eindgebruiker de status van het systeem in één oogopslag bekijken. Zo toont de app overzichten van de energieproductie, het verbruik en de opslag.

Extra informatie

Gewicht 144 kg
Afmetingen 75 × 36 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enphase IQ Battery 10T” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *