Enphase IQ7 Plus micro-omvormer

 118,18 excl. BTW

Artikelnummer: IQ7PLUS-72-M-INT Categorie:

Beschrijving

De Enphase IQ7PLUS-M micro-omvormer is een apparaat dat is ontworpen voor gebruik in fotovoltaïsche (PV) systemen. Het zet de opgewekte gelijkstroom van het zonnepaneel om in wisselstroom die kan worden gebruikt in huizen en bedrijven. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Enphase IQ7PLUS-M micro-omvormer:

Eigenschappen Enphase IQ7 PLUS-M Micro-omvormer

Hoge prestaties: De Enphase IQ7PLUS-M Micro-omvormer heeft een hoog rendement, wat betekent dat hij meer van de gelijkstroom van de zonnepanelen kan omzetten in bruikbare wisselstroom.

Lichtgewicht en compact design: De micro-omvormer is klein en licht, waardoor hij gemakkelijk te installeren is en de gewichtsbelasting op het dak waar de zonnepanelen zijn geïnstalleerd vermindert.

Smart Grid Ready: De IQ7PLUS-M bevat netondersteunende functies die helpen bij het beheren en regelen van zonne-energie die naar het net stroomt.

Voordelen Enphase IQ7PLUS-M

Verhoogde energie-output: Door gelijkstroom van elk paneel afzonderlijk om te zetten, maximaliseert de Enphase IQ7PLUS-M micro-omvormer de energieproductie door het vermogensverlies dat optreedt bij de traditionele string-omvormerconfiguratie weg te nemen.

Verbeterde bewaking: De Enphase IQ7PLUS-M micro-omvormer biedt real-time monitoring van elk zonnepaneel, waardoor eventuele problemen vroegtijdig kunnen worden opgespoord en problemen gemakkelijker kunnen worden opgelost.

Verhoogde veiligheid: De IQ7PLUS-M Micro-omvormer is ontworpen met een veilige DC shut-down functie die automatisch de DC-stroom uitschakelt in het geval van een stroomstoring of onderhoudswerkzaamheden.

Meer flexibiliteit: Micro-omvormers zoals de Enphase IQ7PLUS-M zorgen voor meer flexibiliteit in het systeemontwerp doordat panelen kunnen worden geïnstalleerd op verschillende dakoriëntaties of met verschillende schaduwcondities, wat moeilijk te bereiken is met traditionele string-omvormers.

De Enphase IQ7PLUS-M micro-omvormer is een apparaat met hoge prestaties dat de energieopbrengst kan verhogen en de veiligheid en flexibiliteit van het systeem voor zon-PV-installaties kan verbeteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enphase IQ7 Plus micro-omvormer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *