Enphase micro-omvormer set 15x panelen

 1.700,82 excl BTW

De basis materiaallijst voor deze Enphase micro-omvormer set voor 15 panelen is onderaan de pagina te vinden. De set kan gemodificeerd en aangevuld worden met de volgende opties:

Artikelnummer: ZS-ENP-15 Categorie:

Beschrijving

Micro-omvormers: Zonnepanelen parallel aangesloten

Wanneer is het zinvol om zonnepanelen parallel aan te sluiten met micro-omvormers? In deze blogs leggen we het haarfijn uit:

Deze Enphase micro-omvormer basisset voor 15 panelen bevat:
– 15x micro-omvormer
– 15x Q cable
– 1x Enphase AC connector male
– 1x Enphase AC connector female

Hiernaast is er nog keuze tussen het type micro-omvormer, kabel en connectoren. Voeg eventueel nog een communicatie optie en relais toe als add-on onderaan de pagina.

Micro-omvormers van Enphase
Enphase IQ Microinverters zijn vernoemd naar de zeer intelligente chip die erin zit. Enphase past haar chips aan om de grootte, het gewicht, de betrouwbaarheid en de prestaties van de producten te maximaliseren.
Enphase Energy Systems zijn gebaseerd op een gedistribueerde architectuur. Dankzij dit modulaire ontwerp kun je je systeem gemakkelijk uitbreiden als de energiebehoefte van je woning toeneemt.
De micro-omvormers bieden geen ‘single point of failure’. Als een systeem met een centrale omvormer niet goed werkt, wordt er helemaal geen zonne-energie opgewekt. Bij modules met een micro-omvormer gaat het opwekken van zonne-energie gewoon door als er een micro-omvormer uitvalt.

Downloads datasheets

Onderstaand vindt u de gegevensbladen van de Enphase micro-omvormer set.

Downloads handleidingen

Onderstaand vindt u de handleidingen voor de Enpahse micro-omvormer set.

Extra informatie

Gewicht350 kg
Afmetingen185 cm