Growatt 3-fasen omvormers

Filter

Toont alle 19 resultaten

Growatt 3-fasen omvormers

Op Growatt 3-fasen omvormers kunnen meer zonnepanelen worden aangesloten dan het AC vermogen van de omvormer. Een omvormer levert echter nooit meer terug dan zijn AC vermogen. Als meer zonnepanelen worden aangesloten dan het AC vermogen van de omvormer, dan zal de omvormer op mooie dagen het teruggeleverde vermogen aftoppen. Dit geldt ook voor een hybride omvormer. Voor meer informatie over het kiezen van de juiste omvormer kunt u het volgende artikel lezen: Omvormerkeuze: klein of groot?

Growatt 3-fasen omvormers hebben 2 Maximum Power Point Trackers (MPPT’s). Elke MPP tracker zorgt ervoor dat de aangesloten string altijd in zijn optimale werkpunt staat ingesteld.

Gebruik onze handige tabel om de juiste AC kabel te kiezen om uw omvormer aan te sluiten op de meterkast. Lees meer informatie over dit onderwerp in de blog Help! Mijn omvormer gaat uit bij mooi weer!De Growatt 3-fasen MOD en MID omvormers hebben een lichter, kleiner en beter design dan de vorige generatie. Omdat ze erg efficiënt zijn, kunnen ze passief gekoeld worden. Daarom zijn deze krachtige omvormers erg stil.

Met hun moderne uiterlijk ziet uw installatie er helemaal up-to-date uit! Zowel de MOD als de MID serie heeft twee Maximum Power Point Trackers.

Standaard levert ZonnepanelenSuper.nl deze omvormers inclusief Wifi of LAN. Optioneel is ook een speciale RF verbinding beschikbaar, met een groter draadloos bereik dan de standaard Wifi oplossing.

Bij alle Growatt omvormers heb je de optie de Growatt Smart Meter te gebruiken. Dit is een slimme meter waarmee je het verbruik én de productie van de zonnepanelen kunt meten en limiteren.

Standaard hebben Growatt omvormers 10 jaar fabrieksgarantie.

Growatt omvormers zijn één van de meest verkochte Chinese omvormers wereldwijd. En dat is niet zonder reden! Met meer dan 10 jaar ervaring in de Nederlandse markt, heeft Growatt bewezen dat haar omvormers erg betrouwbaar en duurzaam zijn. Daarbij hebben de omvormers ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!