Growatt ARK-XH accuset

Vanaf:  2.939,00 incl BTW

Deze Growatt ARK-XH accuset kan gebruikt worden met XH serie omvormers en bevat onderstaande onderdelen.

Selecteer het gewenste aantal accumodules van 2.56 kWh. Het minimum is twee accumodules.

Artikelnummer: ZS-GROWATT-ACCUSET-XH Categorie:

Beschrijving

Growatt ARK-XH accuset

Deze Growatt ARK-XH accuset is compatibel met de Growatt XH-omvormers. Elke batterijmodule heeft een opslagcapaciteit van 2,56 kWh. De batterijen zijn modulair en stapelbaar, waardoor je gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Daarbij zorgen de quick-connectoren voor een eenvoudige plug & play installatie.

Een Growatt MIN TL-XH omvormer is compatibel met minimaal 2 en maximaal 7 batterijen. Een Growatt MOD TL3-XH omvormer is compatibel met minimaal 3 en maximaal 10 batterijen.

De Growatt BDC-95045-A1, ofwel de Power Module, is onderdeel van het Growatt ARK XH-opslagsysteem en is compatibel met de Growatt XH-omvormers. De Power Module stuurt de accu’s aan en zorgt dat deze op een veilige temperatuur blijven. Per Growatt XH-batterijsysteem is één Power Module benodigd.

Wegens het gewicht van de systemen, wordt geadviseerd om de batterijen op het bijhorende Growatt voetstuk te plaatsen. Met behulp van de wall bracket zijn de accumodules ook aan de muur te bevestigen.

De Growatt kabelset zorgt voor de connectie tussen de omvormer en het batterijsysteem.

De Growatt Smart Meter SPM-E voor een 1-fase net aansluiting of Growatt Smart Meter TPM-E voor een 3-fase netaansluiting. De slimme meter van Growatt is noodzakelijk onderdeel van het batterijsysteem dat de import/export van en naar het net meet.

Optioneel zijn ook nog de extra ARK Series kabelset. Bij onvoldoende ruimte in de hoogte, kan je ervoor kiezen om twee stapels te maken. Hiervoor heb je deze kabelset nodig (en nog een aparte voetstuk). De uitbreidingsset vind je hier.

Video’s over de Growatt ARK-XH accuset

Overzichtsvideo Growatt XH-serie energiesysteem

Installatievideo Growatt XH-serie hybride omvormers

Installatievideo Growatt XH-serie accu’s

Downloads datasheets

Onderstaand vindt u het gegevensblad van het ARK-XH accusysteem.

Downloads handleiding

Onderstaand vindt u de handleiding voor het ARK-XH accusysteem.

Extra informatie

Gewicht100 kg
Afmetingen75 × 36 cm