Growatt hybride 1-fase omvormers

Filter

Toont alle 10 resultaten

Growatt hybride 1-fase omvormers

Op Growatt hybride 1-fase omvormers kunnen meer zonnepanelen worden aangesloten dan het AC vermogen van de omvormer. Een omvormer levert echter nooit meer terug dan zijn AC vermogen. Als meer zonnepanelen worden aangesloten dan het AC vermogen van de omvormer, dan zal de omvormer op mooie dagen het teruggeleverde vermogen aftoppen. Dit geldt ook voor een hybride omvormer. Voor meer informatie over het kiezen van de juiste omvormer kunt u het volgende artikel lezen: Omvormerkeuze: klein of groot?

Gebruik onze handige tabel om de juiste AC kabel te kiezen om uw omvormer aan te sluiten op de meterkast. Lees meer informatie over dit onderwerp in de blog Help! Mijn omvormer gaat uit bij mooi weer!

De Growatt hybride 1-fase omvormers uit de MIN TL-XH serie zijn de nieuwste generatie enkelfase Growatt hybride omvormers. De omvormers hebben een lichter, kleiner en beter design.

Standaard levert ZonnepanelenSuper.nl deze omvormers inclusief Wifi of LAN. Optioneel is ook een speciale RF verbinding beschikbaar, met een groter draadloos bereik dan de standaard Wifi oplossing.

Bij alle Growatt omvormers heb je de optie de Growatt Smart Meter te gebruiken. Dit is een slimme meter waarmee je het verbruik én de productie van de zonnepanelen kunt meten en limiteren.

Standaard hebben Growatt omvormers 10 jaar fabrieksgarantie.

Verschillen tussen de TL-XH en SPH series omvormers

De “H” in TL-XH staat voor hybride. Deze omvormers zijn alleen compatibel met het Growatt XH-opslagsysteem. De omvormers hebben een strak ontwerp. Daarbij zijn ze lichter en kleiner, waardoor ze eenvoudig door een persoon te installeren zijn .

De Growatt SPH-serie hybride omvormers werken samen met het Growatt ARK-HV accusysteem. Ook kunnen accu’s van andere merken gebruikt worden met deze omvormers. De SPH-serie omvormers kunnen zonder extra apparatuur in eilandbedrijf worden gebruikt, mits accu’s zijn aangesloten op het apparaat. Tenslotte is de kWh meter (Smart Meter) inbegrepen bij de SPH-serie.

Growatt omvormers zijn één van de meest verkochte Chinese omvormers wereldwijd. En dat is niet zonder reden! Met meer dan 10 jaar ervaring in de Nederlandse markt, heeft Growatt bewezen dat haar omvormers erg betrouwbaar en duurzaam zijn. Daarbij hebben de omvormers ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!