Growatt SPF 3000TL HVM-48

 446,28 excl. BTW

Artikelnummer: SKSL00.0007203 Categorie:

Beschrijving

Growatt SPF 3000TL HVM-48 Off-Grid Inverter

De Growatt SPF 3000TL HVM-48 off-grid omvormer is ontworpen voor residentiële of kleinschalige commerciële installaties. De SPF 3000TL HVM-48 omvormer is een enkelfasige netgekoppelde omvormer en heeft een maximaal AC uitgangsvermogen van 3000W en een maximale DC ingangsspanning van 500V.

De omvormer heeft een aantal geavanceerde functies, zoals MPPT-technologie (Maximum Power Point Tracking), waarmee de output van de zonnepanelen kan worden geoptimaliseerd, en een ingebouwde WiFi-module, waarmee monitoring op afstand en firmware-updates mogelijk zijn. Hij heeft ook een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te installeren en te bedienen is.

Growatt SPF 3000TL HVM-48 off-grid omvormer

De Growatt SPF 3000TL HVM-48 is een off-grid omvormer en geschikt voor een maximale circuitspanning van 102VDC. De omvormer kan gebruikt worden met accu’s, maar kan ook zonder werken. De geïntegreerde zonnelader optimaliseert het laden en ontladen van de accu. Er kunnen prioriteiten worden toegekend, waarbij bijvoorbeeld het laden vanaf het net de voorkeur krijgt boven het laden vanaf de PV-installatie. Monitoring is mogelijk wanneer een aparte Wi-Fi- of GPRS-dongle wordt toegevoegd.

Zonnelader SPF 3000TL HVM-48

De zonnelader helpt de levensduur van de batterij te maximaliseren. Dit komt mede doordat de zonnelader continu de lading van en naar de accu regelt. Hierdoor wordt de accu beschermd tegen overladen of volledig leeglopen.

Monitoring

De ShineWifi-F dongle maakt het mogelijk om de omvormer te verbinden met bijvoorbeeld een mobiele telefoon of desktop computer. Hiermee kunt u verbinding maken en de status van het gehele PV-systeem controleren. De dongle heeft een Wi-Fi en GPRS versie.

Extra informatie

Gewicht11 kg
Merk

Growatt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Growatt SPF 3000TL HVM-48” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *