Levertijd en verzenden

Om onze producten tegen een zo laag mogelijke prijs aan te kunnen bieden, houdt ZonnepanelenSuper alleen voorraad aan van kleine componenten zoals kabels en connectoren. Alle grote componenten zoals zonnepanelen, omvormers en montageframes worden direct vanuit onze leveranciers bij u thuis afgeleverd.

Door onze snelle en efficiënte manier van werken zijn de meeste componenten toch direct leverbaar, zodat we veelal binnen 1 of 2 dagen kunnen leveren. Het kan voorkomen dat bepaalde populaire componenten tijdelijk niet voorradig zijn, waardoor de levertijd kan oplopen tot enkele weken. Neem voor de laatste stand van zaken voor het product waarin u interesse heeft contact op via onderstaand telefoonnummer of email adres.

 

Voor het verzenden maken wij gebruik van diverse transportbedrijven, waaronder PostNL, DPD en UPS. Alle zendingen worden met track & trace verzonden en zodra de track & trace gegevens beschikbaar zijn, ontvangt u een email met een track & trace link.

Voor de levering van zonnepanelen en complete installaties wordt altijd gebruik gemaakt van een palletzending. Het is belangrijk dat u op de dag van levering aanwezig bent op het aangegeven adres, aangezien uw handtekening vereist is voor het vrijgeven van de zending. Een vrachtwagen zal de palletzending komen afleveren. De chauffeur zal de zending lossen met behulp van een palletwagen en op een door u aangegeven plek plaatsen, voor zover een vlakke ondergrond voor de palletwagen dat toestaat.

 

Meld transportschade altijd direct aan ZonnepanelenSuper. Documenteer de schade middels duidelijke foto’s en stuur deze per email door. Wij zullen dan voor een passende oplossing zorgen.

 

Voor het verzenden van een volledige installatie hanteren wij een tarief van €125,- incl. BTW. Voor kleinere zendingen is het tarief afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. De kosten worden automatisch berekend als u een bestelling plaatst.

Wilt u contact opnemen?

Dit is een voorbeeldtekst. Dit is een voorbeeldtekst. Dit is een
voorbeeldtekst. Dit is een voorbeeldtekst. Dit is een voorbeeldtekst.