Over ons

Dé zonnepanelenexpert met klanttevredenheid op de eerste plaats!

ZonnepanelenSuper.nl is dé zonnepanelenexpert met klanttevredenheid hoog op de eerste plaats. We rusten niet voordat u 100% tevreden bent!

Technische kennis op universitair niveau, snelle en heldere communicatie, super service en zeer scherpe prijzen kenmerken onze webshop. We zijn altijd op zoek naar de meest kosteneffectieve manier om klantenwensen te realiseren en we verkopen nooit onnodig dure systemen.

We doen onze uiterste best om te leveren wat we beloven. Problemen worden pro-actief en snel opgelost. We verbeteren continu onze bedrijfsvoering om elke dag de lat nóg een beetje hoger te leggen.

Eigenaar Ir. T.S. Doorn heeft chips ontworpen voor in optimizers en micro-omvormers, heeft hardware en software voor omvormers ontworpen en is gecertificeerd Scope 12 inspecteur voor zonnestroominstallaties. Lees zijn blogs voor verhelderende inzichten!

ZonnepanlenSuper is in 2019 begonnen als hobbyproject en inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige leverancier van zonnestroomsystemen. Om verdere groei mogelijk te maken, is het bedrijf in 2023 omgezet in een Besloten Vennootschap.

ZonnepanelenSuper is een InstallQ zonnestroom erkend installatiebedrijf. ZonnepanelenSuper.nl is verder aangesloten bij WebwinkelKeur en bij branchevereniging Holland Solar.

Wilt u contact opnemen?

Dit kan gemakkelijk op ons telefoonnummer binnen onderstaande openingstijden, of via de volgende knop: