SE4K 3-fasen omvormer (korte strings)

 1.441,32 excl. BTW

De SolarEdge SE4K 3-fasen short-string Home Wave omvormer bevat:

  • Standaard 12 jaar garantie
  • Naadloze samenwerking met SolarEdge power optimizers
  • Hoge betrouwbaarheid en geavanceerde veiligheidsfuncties
  • 4,0kW uitgangsvermogen
  • Standaard LAN (ethernet) aansluiting
  • Optioneel met WiFi

Geschikt voor een stringlengte van minimaal 9 panelen in combinatie met de SolarEdge optimizers.

Artikelnummer: SE4K-RWBTEBEN4 Categorie:

Beschrijving

Over de SolarEdge SE4K 3-fasen short-string Home Wave omvormer

SolarEdge Home is het slimme energie- ecosysteem waarmee jij de regie voert over jouw energieverbruik en jouw elektriciteitsrekening. SolarEdge heeft het systeem zo ontworpen dat het zich vanzelf aanpast aan de energiebehoefte, voorkeuren en levensstijl van jou en je gezin. Dag en nacht.

De SolarEdge SE4K 3-fasen short-string Home Wave is een omvormer voor korte PV strings en heeft bekroonde technologie als motor. Want onze omvormer stuurt niet alleen de productie van zonne-energie aan, maar ook de energieopslag in je batterij, het opladen van je elektrische auto en de werking van je slimme huishoudelijke apparatuur. Lekker makkelijk!

Het SolarEdge-besturingssysteem houdt alle energiestromen in de gaten en zet die optimaal voor je in.

Deze uitvoering van de 3-fasen omvormers van SolarEdge is geschikt voor kleinere stringlengtes van minimaal 9 panelen in combinatie met de SolarEdge optimizers. Een maximale stringlengte van 25 panelen geldt, waarbij het maximale nominale vermogen per string 5625W per string bedraagt.

 

De SolarEdge 3-fasen Home Wave omvormers

Grotere ontwerpflexibiliteit door aanzienlijk kortere strings mogelijk te maken voor driefase PV-systemen met een laag vermogen. Klaar voor batterijgebruik – één omvormer voor zowel PV als batterijopslag. Geoptimaliseerd voor installaties met complexe daken (meerdere facetten en verschillende oriëntaties). Ondersteunt optionele smart energy devices en uitbreiding van systeemmogelijkheden. Oplossing van één leverancier voor naadloze werking van alle systeemcomponenten, en één adres voor garantie en servicekwesties. Ingebouwde monitoring op moduleniveau voor een beter inzicht in de systeemprestaties.

Uitstekende betrouwbaarheid met standaardgarantie van 12 jaar (uit te breiden tot 20 of 25 jaar). Geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder aanraakveilige DC-spanning wanneer de omvormer is uitgeschakeld of losgekoppeld. Snelle inbedrijfstelling van de omvormer, rechtstreeks via de SetApp smartphone-app. Geschikt voor buiten- of binneninstallaties.

Raadpleeg voor meer informatie de onderstaande downloads of de SolarEdge website.

Downloads datasheets

Onderstaand vindt u de SolarEdge gegevensbladen van de omvormer.

Downloads handleidingen

Onderstaand vindt u de SolarEdge handleidingen van de omvormer.

Extra informatie

Gewicht25 kg