SolarEdge S440 optimizer

 53,72 excl. BTW

De SolarEdge S440 Power Optimizer beschikt over de volgende eigenschappen:

  • 440W nominaal DC-ingangsvermogen
  • Maximum Power Point Tracking (MPPT) per zonnepaneel
  • Elimineert alle paneel mismatch-verliezen
  • Verhoogde veiligheid door automatische DC-spanningsafschakeling
  • Rendement tussen de 98,6 en 99,5%
  • 25 jaar garantie
Artikelnummer: S440-1GM4MRM Categorieën: ,

Beschrijving

Over de SolarEdge S440 Power Optimizer

Maximum Power Point Tracking (MPPT): De SolarEdge S440 Power Optimizer gebruikt MPPT-technologie om voortdurend de DC-spanning en -stroom van elk zonnepaneel te volgen en aan te passen aan het maximum vermogenspunt, waarmee een optimale energie-output wordt gegarandeerd.

Real-time bewaking: De optimizer bewaakt de output van elk paneel in real-time en meet de stroom, spanning en temperatuur. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om het vermogen van het paneel te optimaliseren.

Verhoogde energie-efficiëntie: Door het optimaliseren van het vermogen van elk paneel in het systeem, verhoogt de SolarEdge S440 optimizer de totale energie-efficiëntie van het systeem.

Verbeterde veiligheidsfuncties: De optimizer biedt extra veiligheidsfuncties, waaronder automatische uitschakeling in geval van een storing of brand, en vlamboogdetectie om elektrische vonkvorming te voorkomen.

Eenvoudige installatie: De SolarEdge S440 optimizer is eenvoudig te installeren en wordt rechtstreeks op de aansluitdoos van het paneel aangesloten.

Monitoring platform: De SolarEdge S440 optimizer communiceert met de SolarEdge omvormer, die communiceert met het monitoring platform om real-time gegevens en analyse van de systeemprestaties te verwerken.

Langdurige betrouwbaarheid: De optimizer is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit, waardoor betrouwbaarheid en prestaties op lange termijn gewaarborgd zijn.

 

De S-series power optimizers

De nieuwste generatie power optimizers van SolarEdge voorzien je van geavanceerde veiligheid, versimpelde bedrading en slimme monitoring op afstand.

  • De power optimizers stimuleren stroomproductie van panelen met DC optimalisatie, ongeacht de aanwezigheid van schaduw of puin.
  • Ervaar 100% systeem zichtbaarheid met monitoring op paneel-niveau.
  • Ondersteun panelen met een hoger wattage voor maximale vermogensdichtheid.

Bekijk voor meer informatie de onderstaande downloads, of bezoek de SolarEdge website.

Downloads

Onderstaand vindt u relevante documentatie van de SolarEdge power optimizer.